KATALOGER MED FORSKELLIGE SPROG OG VALUTAER

Rezorzonline er et fantastisk grafisk værktøj til fremstilling af kataloger, prislister og POS materialer.

Det foregår direkte i din browser – dvs. at dine indesign dokumenter kan redigeres uanset hvor du befinder dig, blot du har internetadgang. Det er en markant fordel når man eksempelvis har et katalog der skal udgives på flere forskellige sprog og valutaer. 

Med Rezorzonline bestemmer du, hvem der har adgang til Editoren der retter i InDesign dokumentet – og om de f.eks. må sende til trykkeriet som highres PDF.

Du kan også tillade at kataloget, som de må rette i, kan eksporteres til iPad eller til interaktiv PDF løsning.

InDesign Online
Data i InDesign
INTEGRATION TIL ERP OG PIM (ELLER BLOT EXCEL)

Ofte er grafikeren afhængig af valid data fra f.eks. produkt- eller salgsafdelingen, for at kunne gøre arbejdet helt færdigt. Nogen vil mene, at det er dobbelt arbejde, når de dataansvarlige blot kan uploade en datafil i Rezorzonline…  vi håndterer nærmest alle typer dataudtræk såsom .xls, xml, csv, txt, odbc.

Herefter vil data placeres i InDesign ud fra grafikerens tidligere indsats, og den dataansvarlige kan lave en færdig PDF med et enkelt klik. Det virker naturligvis globalt – 24/7/365.

STORT SOM SMÅT

164 siders katalog i over 50 landeversioner, kampagner og prislister – eller adgang til at dine kolleger selv kan rette i deres visitkort inden tryk? Det bestemmer du.

Der er både history samt annotation funktioner, der gør det let at følge, hvad der er sket / skal ske.

Rezorzonline er for alle virksomheder og organisationer – i alle størrelser.

 

Her ses et eksempel på katalog produktion med sprogversioneringer udarbejdet ved hjælp af Rezorzonline. Vi skrædersyr en løsning der dækker dit behov – ved hjælp af fx. EasyCatalog, InDesign, Excel, PIM, DAM, ERP – og skaber et slutprodukt der bla. indeholder sprog, valutaer og alt det grafiske materiale fra database og andre arkiver. Kontakt os for en uddybende snak om netop dine behov.

 
HVORDAN KOMMER DU I GANG?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan Rezorzonline kan bruges i jeres organisation – enten som selvstændigt produkt – eller i tæt integration med workflows der sparer endnu mere af din tid i dagligdagen.