DAM – Digital Asset Management

ONLINE LØSNING – INGEN INVESTERING

Hold styr på billeder, logoer, videoer, PDF’er o.m.a. – og ikke mindst rettigheder på f.eks. modeller eller locations.

Med en DAM-løsning fra Rezorz tillader du, hvem der skal have adgang til materialet – om der må downloades/distribueres.

Det er slut med at finde billederne på en intern server og maile dem – brugerne logger selv ind, og henter seneste version af f.eks. billedet. Profileret og i den rigtige opløsning til formålet.

DAM-løsning
Intelligent materiale, datakilder
INTELLIGENT MATERIALE

Ved hjælp af metadata og tilladelser i forbindelse med at materialet lægges i DAM-løsningen, defineres hvem der skal kunne finde hvilket materiale.

Det betyder f.eks. at billeder, hvor en models rettigheder er betalt for frem til en given dato, automatisk fjernes i søgeresultaterne herefter.

HVEM HAR ADGANG?

Det bestemmer du. Det kan være kolleger i f.eks. salgsafdelingen eller redaktionerne på et af de medier, som I benytter til annoncering eller omtale generelt. Det frigiver tid og ressourcer hos dig – hver dag.

DAM system

HVORDAN KOMMER DU I GANG?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan en DAM-løsning kan bruges i jeres organisation – enten som selvstændigt produkt – eller i tæt integration med workflows, der sparer endnu mere af din tid i dagligdagen.