Løsninger

Picture of a POS campaign with different outputs

POS KAMPAGNE

Et oplagt eksempel på automatisering af et grafisk workflow er håndteringen af en POS-kampagne. En sådan består ofte af skilte og plakater i mange forskellige størrelser lige fra postkort til store billboards og af print på mange forskellige materialer.

GoogleSheet

ILLUSTRATOR MED VARIABLER

Vidste du, at Adobe Illustrator kan arbejde med variable data fra f.eks. et regneark eller en xml-fil? Når man taler om grafisk produktion baseret på variable data tænker de fleste på layoutprogrammer som Adobe InDesign, men Adobe Illustrator understøtter faktisk også brugen af variabler. Det betyder at et dokument i Illustrator kan ændres automatisk på baggrund af informationer i en data-fil.

1200_px_MAIN2020

FLERSPROGET KATALOG PRODUKTION

BoConcept udgiver et katalog på 164 sider på over 15 sprog. Produktionen af dette katalog krævede et verdensomspændende team af kolleger, underleverandører og oversættere. Førhen ville fremstilling af dette årlige katalog ske manuelt med store mængder e-mails og korrekturgange, dette problem har automatisering løst.

InDesign Online

REZORZONLINE

Rezorzonline er et fantastisk grafisk værktøj til fremstilling af kataloger, prislister og POS materialer. Det foregår direkte i din browser – dvs. at dine indesign dokumenter kan redigeres uanset hvor du befinder dig, blot du har internetadgang. Det er en markant fordel når man eksempelvis har et katalog der skal udgives på flere forskellige sprog og valutaer.