Support

Hjælp og support

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til hvordan en opstart af en automatiseret løsning, står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du har også mulighed for at finde hjælp nedenfor i vore FAQ, hvor vi løbende opdaterer listen med ofte stillede spørgsmål.

FAQ

Den største fordel ved at automatisere processer er at du sparer tid.

Store og repetitive opgaver, kan være både tidskrævende og svære at overskue, og der er her en risiko for, at der kan opstå fejl, hvis hele processen foregår manuelt.

Rezorz tilbyder en uforpligtende samtale, hvor vi kan gennemgå jeres nuværende data og filer, hvorefter vil kan tilbyde jer en løsning ud fra jeres ønsker og behov.

Kort sagt, så betyder automatisering at få noget til at foregå af sig selv.

Den største fordel ved at automatisere processer er, at du sparer tid. Store eller repetitive opgaver, kan være både tidskrævende og svære at overskue, og her er der en risiko for, at der kan opstå fejl, hvis hele processen foregår manuelt.

Opsætning af pæne templates, i Adobe InDesign, er derfor den første del i en automatiseret opsætning. Så at lave en pæn og stringent opsætning, skal kun gøres en enkelt gang for hver variation af siderne. 

Ved at gøre brug af automatisering, er det muligt at hente data ind via en database, et PIM/DAM system eller blot via et helt simpelt Excel-ark.

Til dette findes der moduler, hvis forbindelsen skal skabes direkte. Dette kan f.eks. gøres ved hjælp af ODBC, som kan lave en to-vejs kommunikation mellem databasen og EasyCatalog.

EasyCatalog kan også importere data direkte fra en XML, CSV, XLS, eller TXT fil. Hvor det kan arbejde med flere forskellige datakilder, såfremt at det rette modul er installeret.