Medarbejdere

rezorz_herning_brian3
BRIAN GØRUP

CEO / Retoucher

Brian er superskarp inden for billedbehandling, retouche, sammenkopiering og farvekorrektion.

Han har i mange år arbejdet med at gøre billeder perfekte, fra fotografens RAW til det færdige resultat, både visuelt og teknisk. Det betyder, at det du ser på vores forskellige prøvetryksløsninger rent faktisk også ser sådan ud på tryk. Sidder du med en stak billeder du ikke kan komme i mål med, eller har du en idé til en komponering af et billede, så tag fat i Brian.

Brian varetager også den daglige administration, tilbud, salg af bl.a. EasyCatalog licenser og EasyCatalog support.

Telefon: +45 40 54 12 20
Mail: bg@rezorz.com

rezorz_herning_erik3
ERIK TERKELSEN

Workflow / output

Erik er nærmest et begreb. I mange, mange år har Erik fået ting til at ske – vel at mærke automatisk. Erik kender alt til farvestyring i prepress og i trykkeriet, og der er ikke mange problemstillinger i en pdf, som han ikke har været konfronteret med. Du kan få et indblik i kompleksiteten her.

Som underviser i grafiske programmer gennem 20 år, har han stor erfaring i at formidle sin viden og ekspertise.

Telefon: +45 96 60 60 50
Mail: et@rezorz.com

reprohuset_herning_avatar
Morten Hartvigsen

Dataudvikler

Morten lever i en verden af koder, scripts og har god erfaring med at håndtere et hav af datakilder og systemer. Han udvikler løsninger fra start til slut og optimerer også eksisterende løsninger. Når der fx. skal scriptes og optimeres i EasyCatalog installationer, så er Morten den rigtige at tage fat i.

Telefon: +45 96 60 60 50
Mail: mh@rezorz.com

michael
Michael Vraa risbjerg

Grafikerelev / Web-udvikler

Michael arbejder med CMS systemer og kodning af hjemmesider og scripts. Han sørger for at skabe din identitet på internettet – Så står du og mangler en hjemmeside, så er det Michael du skal snakke med.

Telefon: +45 96 60 60 50