Medarbejdere

BRIAN GØRUP

CEO / Retoucher

Brian er superskarp inden for billedbehandling, retouche, sammenkopiering og farvekorrektion.

Han har i mange år arbejdet med at gøre billeder perfekte, fra fotografens RAW til det færdige resultat, både visuelt og teknisk. Det betyder, at det du ser på vores forskellige prøvetryksløsninger rent faktisk også ser sådan ud på tryk. Sidder du med en stak billeder du ikke kan komme i mål med, eller har du en idé til en komponering af et billede, så tag fat i Brian.

Brian varetager også den daglige administration, tilbud, salg af bl.a. EasyCatalog licenser og EasyCatalog support.

Telefon +45 40 54 12 20

ERIK TERKELSEN

Workflow / output

Erik er nærmest et begreb. I mange, mange år har Erik fået ting til at ske – vel at mærke automatisk. Erik kender alt til farvestyring i prepress og i trykkeriet, og der er ikke mange problemstillinger i en pdf, som han ikke har været konfronteret med. Du kan få et indblik i kompleksiteten her.

Som underviser i grafiske programmer gennem 20 år, har han stor erfaring i at formidle sin viden og ekspertise.

Telefon +45 96 60 60 50

Morten Hartvigsen

Dataudvikler

Morten lever i en verden af koder, scripts og har god erfaring med at håndtere et hav af datakilder og systemer. Han udvikler løsninger fra start til slut og optimerer også eksisterende løsninger. Når der fx. skal scriptes og optimeres i EasyCatalog installationer, så er Morten den rigtige at tage fat i.

Telefon +45 96 60 60 50

ANNE LAURSEN

Grafiker

Anne er hjælpsom, idérig og nysgerrig. Hun går til enhver opgave med gåpåmod og lysten til at skabe solide produkter og outputs der vækker opsigt og holder! Skaber hjemmesider i CMS efter dit ønske og behov. Arbejder på tværs at hele Adobe platformen uden besvær. Har god erfaring med automatisering af grafiske produktioner med EasyCatalog.

Telefon +45 96 29 48 76

Simon Hejdemann Lau

Grafikerelev / Videomaaan

Simon retoucherer med nemhed dine billeder, uanset om der er tale om større manipulering eller mindre farvejustering. Han skaber film med iøjnefaldende effekter – skal du bruge en introduktionsvideo til din virksomhed el. andet visuelt, så skal du have fat i Simon!

Telefon +45 96 60 60 50

MICHELLE EISTRUP

Grafiker

Michelle er tryghedsskabende og pokkers dygtig. Et ord er et ord (som minimum) og hun mestrer både Adobe platformen og EasyCatalog når der skal automatiseres.

Med et glimt i øjet starter hun opgaverne op og klarer også korrekturen med et smil på munden.

Telefon +45 21 35 90 25