Workflow

Giv dine manuelle processer større værdi.
Sæt dem i system og lav noget andet imens.

Workflow kan have mange formål og betydninger. Hos os betyder det at vi sætter gentagne manuelle arbejdsgange i system og automatiserer dem, med det formål at spare tid og minimere fejl i output. 

Fordelene ved workflow er mange, men måske særlig den detalje at man kan flytte slutproduktioner af fx. trykklare pdf’er helt op mod deadline. 

Det kan fx. være at dit 164 siders katalog i 15 sprogversioner – på rekord tid – skal exporters som trykklare pdf’er. Men alle de sorte text forme skal trækkes ud af low-res 4-farven, for derefter at blive samlet high-res 4-farven.

Det kan også være en POS kampagne med displays og butiksmaterialer i forskellige grundelementer.

Mange af elementerne findes måske kun i ét InDesign dok., men skal opskaleres til flere pdf formater, og exporteres til flere forskellige trykmetoder, såsom storformatprint, digitaltryk, traditionel tryk osv., uden at tabe placeringen af tekster og at billederne pludselig ikke kan følge med rent kvalitetsmæssigt.

En ekstra udfordring er at de forskellige produktionsmetoder stiller forskellige krav til opløsning, beskæring og farvestyring. Vores workflows tager højde for alle disse problemstillinger i én arbejdsgang – fejlfrit og hurtigere end selv den hurtigste grafiker. 

Her kan du se et par eksempler på nogle af de mange flows vi har bygget og drifter hele året rundt.

Hvad kan workflow betyde for dig? Lad os drøfte, hvilke opgaver I løser hver dag – uden at I reelt tilfører processen mere værdi.

Kontakt os på 96 60 60 50 eller udfyld kontakt formularen.