Proof

Det billede, jeg ser på skærmen, ligner ikke det jeg får ud på print. Mit print ser forskelligt ud afhængig af hvilken printer jeg skriver det ud på. Jeg får forskellige resultater, når jeg printer fra InDesign og når jeg printer min PDF. Det tryk, jeg får leveret fra trykkeriet, ligner ikke det print, jeg selv havde lavet.

Kan du genkende nogle af disse problematikker? Hos Rezorz har vi været stillet overfor disse problemstillinger utallige gange. Derfor tilbyder vi altid at lave certificerede og godkendte digitale print af dine jobs, så det så præcist som muligt forudsiger det endelige resultat ved trykning.

Printene påføres en farvekile, der opmåles og dokumneterer at farverne er indenfor ISO-standardens accepterede afvigelse fra det færdige trykresultat.

Derved har både du og dit trykkeri en sikkerhed for, at de digitale filer til trykningen er i orden og den evindelige diskussion om, hvor fejlen måtte ligge, hvis det færdige resultat ikke lever op til forventningerne, kan undgås.

Vi leverer certificerede proofs på både Coated (Silk) og Uncoated (Mat). De mest anvende profiler er FOGRA39, ISO Coated V2 300%, ISO Coated V2 og PSO Uncoated, men har du en speciel profil så kan vi også kalibrere en proof profil til denne så du kan få en simulering af den.

Priser:

  • A4:     150,00
  • A4+:  175,00
  • A3:     275,00
  • A3+:  300,00
  • A2:     550,00
  • A2+:  600,00

OBS! Har du et helt katalog du ønsker proof af, så indhent en pris. info@rezorz.com

proof af farver, farvestyring