Billedbehandling

Hos Rezorz har vi retoucheret i tusindvis af billeder… modeller, roomset og packshot. Vi sørger for professionel farvekorrektion udfra textilprøver.

Med udgangspunkt i vores ISO-certificerede farve-workflow sikrer vi, at stil og tone såvel som farverne på eksempelvis jeres tøjkollektion, møbelsortiment eller accessories, præcist gengiver de rigtige produkter.

Når farven sidder lige i øjet, hænger tøjet snart i skabet, eller sofaen står snart i kundens stue. Den rigtige kulør på tilværelsen giver tilfredse kunder, og det kan mærkes på bundlinjen.

Og via vores softproof-løsning eller fysiske prøvetryk, kan du være sikker på, at det hele er ok.

Fotoseancer er ofte forbundet med store omkostninger. Uanset hvor godt man forbereder sig, kan man efterfølgende komme i den situation, at noget skulle have været anderledes. Nogle elementer i opstillingen skulle ikke have været der og andre mangler. Farven på stoffet er forkert eller bordet skulle have haft andre ben.

Hos Rezorz har vi omfattende erfaring med at retouchere billeder og det er som oftest en langt billigere og hurtigere løsning end at skulle i gang med helt nye fotooptagelser. Du kan se nogle eksempler herunder på, hvad der kan lade sig gøre.

Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før