Workflow

Giv dine manuelle processer større værdi.

Workflow kan have mange formål og betydninger. Hos Rezorz betyder det at vi sætter gentagne manuelle arbejdsgange i system og automatiserer dem, med det formål at spare tid og minimere fejl i output. Det gør vi hos Rezorz ved brug af værktøjerne Enfocus Switch og Pitstop Pro.

Fordelene ved workflow er mange, men måske særlig den detalje at man kan flytte slutproduktioner af fx. trykklare pdf’er helt op mod deadline. 

f.ek.s hvis dit 164 siders katalog i 15 sprogversioner – på rekordtid – skal eksporters som trykklare pdf’er. Men alle de sorte tekstforme skal trækkes ud af low-res 4-farven, for derefter at blive samlet med high-res 4-farven.

Det kan også være en POS kampagne med displays og butiksmaterialer i forskellige grundelementer.

Diagram over mulighederne med workflow.
Enfocus Pitstop Server icon
Enfocus switch icon
Pitstop pro logo

Mange af elementerne findes måske kun i ét InDesign dokument, men skal opskaleres til flere pdf formater, og eksporteres til flere forskellige trykmetoder, såsom storformatprint, digitaltryk, traditionel tryk osv., uden at tabe placeringen af tekster og at billederne pludselig ikke kan følge med rent kvalitetsmæssigt.

En ekstra udfordring er at de forskellige produktionsmetoder stiller forskellige krav til opløsning, beskæring og farvestyring. Vores workflows hos Rezorz tager højde for alle disse problemstillinger i én arbejdsgang – fejlfrit og hurtigere end selv den hurtigste grafiker. 

Her kan du se et par eksempler på nogle af de mange flows vi har bygget ved  hjælp af Enfocus Switch og Pitstop Pro, som vi drifter hele året rundt.

Hvad kan workflow betyde for dig? Lad os drøfte, hvilke opgaver I løser hver dag – uden at I reelt tilfører processen mere værdi.

Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud